نوع خبر

کسب مقام سوم مسابقات کشوری شنای خواهران دانشگاه های آزاد اسلامی توسط تیم شنای خواهران واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری
 مسابقات کشوری شنای خواهران دانشگاه های آزاد اسلامی با شرکت 13 تیم از استان های مختلف کشور به مدت 3 روز از تاریخ 27 لغایت 30 آبان 94 و به میزبانی واحد یزد برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات 150 شناگر دانشجوی خواهر در 12 ماده انفرادی و 2 رشته امدادی با هم به رقابت پرداختند.

نیره اصلانی، مونا نوری، آیسا فروغی مقدم، ثمین صنایع، نسترن افسرده ، فاطمه افتخاری، مهدیه میخ چیان و یگانه خان احمدی اعضای تیم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری را تشکیل دادند. خانم مریم سادات مهدی­اسلام بعنوان مربی و خانم صدیقه شاهی بعنوان سرپرست، تیم را همراهی نمودند.

گفتنی است در پایان رقابتها تیم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مقام سوم دست یافت.

تیم های فارس و علوم تحقیقات تهران به ترتیب مقام های اول و دوم را کسب نمودند.

سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴  ۸:۲۱

آخرين تاريخ بازديد : جمعه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۱۴:۱۰:۲۶
تعداد بازديد از اين خبر : 466
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.