نوع خبر

دکتر فرهادیان در اولین همایش آئین های عاشورایی: پیروی ما از مکتب امام حسین(ع) باید اگاهانه و بصیرت مندانه باشد
 به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری : این همایش با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و با همکاری دبیرخانه تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین همایش ملی آئین های عاشورایی و تجلیل از پیر غلامان و منتخبان هیئت های مذهبی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالرضا فرهادیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان اینکه  پیروی ما از مکتب  امام حسین(ع) باید اگاهانه و بصیرت مندانه باشد افزود: هدف از برگزاری این همایش و آئین ملی را بیان زیبایی و جلوه های تاثیر گذار واقعه عظیم عاشورا از نگاه هنر بیان کرد.

دبیر نخستین همایش ملی آئین های عاشورایی و تجلیل از پیر غلامان و منتخبان هیئت های مذهبی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور  در ادامه افزود: امام حسین (ع) برای اهداف زیادی مثل امر به معروف و نهی از منکر، حفظ اسلام اصیل و ... قیام کرده‌اند. اسلام ابعاد زیادی مثل معنویت، تواضع، ایثار و ... را دارد.

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری افزود: عبرت های عاشورا از دیدگاه مقام معظم رهبری غیر از درس عاشورا یک صحنه عبرت است، انسان باید به این صحنه بنگرد تا عبرت بگیرد یعنی خود را با آن وضعیت مقایسه کند و بفهمد در چه حال و وضعیتی است؟ چه چیزی او را تهدید می کند و چه چیزی برای او لازم است و اولین عبرتی که از واقعه عاشورا خواهیم گرفت این است که ببینیم چه شد که 50 سال بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) جامعه اسلامی به حدی رسید که شخصی مثل امام حسین (ع) ناچار شد برای نجات جامعه اسلامی فداکاری و ایثار واز خود گذشتگی نماید.

این استاد حوزه و دانشگاه به واقعه عظیم عاشورا از دیدگاه بزرگان پرداخت و بیان داشت:  بزرگانی چون گاندی رهبر استقلال هند که زندگینامه امام حسین (ع) را به دقت مطالعه نموده است و توجه کافی به صفحات کربلا داشته، اذعان کرده اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز و موفق باشد بایستی از امام حسین (ع) پیروی کند و یا چارلز دیکنز نویسنده معروف انگلیسی معتقد بوده است اگر منظور امام حسین (ع) جنگ در راه خواسته های دنیایی بود پس چرا خواهران و زنان و اطفالش به همراه او بودند پس عقل چنین حکم می کند که او فقط به خاطر اسلام فداکاری نموده است، و یا ماربین آلمانی (خاورشناس) معتقد است که امام حسین (ع) با قربانی کردن عزیزترین افراد خود و با اثبات مظلومیت و حقانیت به دنیا درس فداکاری و جانبازی آموخت و نام اسلام و اسلامیان را در تاریخ به ثبت رساند.

دکتر فرهادیان افزود: این رویداد بزرگ فرهنگی در مسیر تبلیغ فرهنگ عاشورایی و در مقابله با هجمه گسترده تبلیغات سو دشمنان علیه تفکر شیعه به صورت سراسری و کشوری با برنامه های متنوع فرهنگی برگزار می گردد.

دکتر فرهادیان دبیر نخستین همایش آینهای عاشورایی  با بیان اینکه بیش از 1700 اثر در بخشهای عکاسی هنر های آئینی، شعر، مداحی، تعزیه و پوستر از سراسر کشور به دفتر دبیرخانه همایش ارسال و داوری شده است افزود: در بین آثار ارسال شده نهایتا 30 اثر انتخاب و از صاحبان این آثار در این همایش تجلیل خواهد شد

دکتر فرهادیان در ادامه با اشاره به برگزیده شدن 114اثر در بین آثارهای ارسال شده برای افزود: تمامی این آثار در نمایشگاهی در قسمت بالای نمازخانه  جهت بازدید در معرض دید علاقمندان قرار داده شده است.

دبیر نخستین همایش ملی آئین های عاشورایی  در پایان ضمن تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین دکتر طه هاشمی  معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر قدمیاری رئیس تشکلهای اسلامی، هیات های مذهبی و همه کسانی که در برگزاری مطلوب این همایش تلاش نموده اند افزود: جهت ارتقاء سطح آگاهی دانشجویان شرکت کننده کارگاه های آموزشی نظیر آسیب شناسی هیات های مذهبی با حضور استادان خبره  برگزار  می گردد.

گفتنی است دمان زنی، تعزیه، مراسم عزاداری، در روزهای برگزاری همایش از دیگر برنامه های فرهنگی در نظر گرفته شده می باشد.
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴  ۸:۱۹

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه ۸ تير ۱۳۹۶  ۷:۴۸:۲۴
تعداد بازديد از اين خبر : 497
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.